IT Services

Bij Kroon Office Solutions gelooft dat ICT de motor is van elk bedrijf en dat ook voor het MKB flexibiliteit en mobiliteit hierbij steeds belangrijker wordt.. De ervaring leert echter dat het voor MKB bedrijven steeds lastiger is zelfstandig deze motor draaiende te houden, wat enerzijds komt door de hogere eisen die de moderne organisatie aan ICT stelt en anderzijds omdat het lastig is de juiste kennis in huis te halen.

Kroon Office Solutions heeft als doel mens en technologie zo efficiënt mogelijk te laten samenwerken, dankzij actieve ondersteuning, gebruiksvriendelijke oplossingen en korte lijnen. Onze focus ligt op het continu vernieuwend, scherp en innoverend zijn, zodat wij u objectief kunnen blijven adviseren en u in staat stellen met de modernste en beste oplossingen. Dat wij hierin succesvol zijn blijkt wel uit dat wij één van de grootste partijen zijn voor het datacenter van EvoSwith en wij trots mogen zijn met certificering door onder andere HP, Dell, Cisco, Microsoft en Citrix!

Waarom Kroon Office Solutions?

Wat ons uniek maakt is onze financiële kijk op IT, dat wij de kennis in huis hebben om elk vraagstuk in te vullen en wij hierbij niet gebonden zijn aan één technologie. Dit stelt ons in staat volledig objectief uw behoefte te analyseren en u een maatwerk advies te bieden volledig afgestemd op uw situatie en bedrijfsvoering. Elk bedrijf is uniek, daarom kan voor het ene bedrijf een volledig Cloud gebaseerde oplossing ideaal zijn, voor een andere een combinatie van Cloud en on premise en in specifieke situaties juist volledig on premise.

Dagelijks helpen wij onze relaties de beste oplossingen te implementeren en zorgen wij ervoor dat die oplossing altijd optimaal functioneert. Onze Servicedesk is 24/7 bereikbaar, schakelt snel en biedt persoonlijke ondersteuning, zowel vanaf afstand als op locatie. Onze relaties zijn daardoor verzekerd van zo min mogelijk verstoringen, maximale beschikbaarheid en technische ondersteuning op elk moment. Qubical neemt hierbij de verantwoordelijkheid voor de beschikbaarheid en performance van systemen voor u uit handen.

Kroon Office Solutions is ook van mening dat u zelf ook regie moet kunnen voeren over uw IT, daarom bieden wij een uniek managementportaal. Zo staat u centraal in elke handeling die wij voor u verzorgen.

Werkwijze

Onze dienstverlening start meestal met een 0-meting, waarin wij uw IT omgeving volledig doorlichten. De uitkomsten van deze 0-meting wordt aan u gegeven, het is dus echt uw rapport, en biedt u inzichten in welke componenten in gebruik zijn, de gezondheid van deze componenten en de infrastructuur als geheel, mogelijke veiligheidsrisico’s die u loopt en hoe data beheer is vormgegeven. Omdat de financiële risico’s voor elk bedrijf van belang zijn, wordt u inzichtelijk gemaakt welke financiële consequenties er zijn om uw IT weer in perfecte staat te krijgen en zo de continuïteit van uw bedrijf te waarborgen. Tenminste op het gebied van uw IT!

Wij zijn hierbij zo overtuigd van de kwaliteit van onze diensten dat er verschillende mogelijkheden zijn om u eerst te laten kennismaken met onze organisatie, wij zijn ons er namelijk van bewust dat de keuze voor een nieuwe partner altijd spannend is.

Onze diensten

  • Consultancy
  • Beheer diensten
  • Datacenter Faciliteiten
  • Managed Hosting
  • Cloud diensten
  • Cloud as a Service

Reacties gesloten.