Slim digitaliseren | naar netwerk folders

Digitaal Archief 1

Door documentenstromen volgens een vastgelegde structuur digitaal op te slaan ontstaat een betrouwbare bron van informatie, waarin u uw medewerkers direct toegang kan geven tot de in het archief opgeslagen informatie, ongeacht de locatie waar hij zich bevindt. Dit scheelt tijd en bespaart kosten doordat het veelvuldig kopiëren en fysiek verzenden van papieren documenten niet meer nodig is en documenten niet meer zoekraken bij het rouleren van bureau naar bureau.

Slim digitaliseren | naar netwerk folders is een concept waarbinnen wij gebruik maken van uw eigen Document Server en deze omtoveren in een Digitaal Dossier. Slim digitaliseren | naar netwerk folders is gebaseerd op NSI AutoStore.

NSI AutoStore is een zeer gebruikersvriendelijke oplossing die snel is in te zetten in uw bedrijf en waarmee uw medewerkers snel vertrouwt zullen raken. De grote flexibiliteit, de vele mogelijkheden en relatief lage investering maakt de oplossing ideaal voor organisatie die een eerste stap willen maken met het digitaliseren van (papieren) documenten.

Uiteraard is het belangrijk hoe u software inzet om uw efficiency te vergroten. Graag helpen wij u om deze unieke software op een functionele manier in te zetten.

Wat maakt NSI AutoStore uniek?

1 oplossing | diverse documentstromen
waar veel oplossingen zich richten op het digitaliseren van een specifiek document proces, is NSI AutoStore breed inzetbaar in elke onderneming, zowel binnen het primaire als in ondersteunende documentprocessen. 1 oplossing voor diverse documentstromen dus!

Papier en digitaal
waar veel andere oplossingen uitsluitend gericht zijn op het verwerken van papieren documenten, kunt u met NSI AutoStore ook documenten uit digitale bronnen verwerken. Wij noemen dit een hybride oplossing. En zegt u nu zelf, de wereld werkt toch steeds meer digitaal!

Integratie in Verkenner, Office & Exchange
NSI AutoStore integreert naadloos met de voor u bekende Windows applicaties, als Windows Verkenner, MS Office en MS Exchange. Hierdoor zult u snel vertrouwd zijn met de unieke werking van de oplossing!

Lage investering
Een zeer krachtige oplossing tegen een lage investering. Klinkt te mooi om waar te zijn? Om een vergelijking te maken, de investering voor NSI AutoStore ligt waarschijnlijk lager dan één licentie voor uw bedrijfsapplicatie! Om de investering hoeft u het dus niet te laten!

Hoe werkt het?

NSI AutoStore laat u documenten digitaliseren binnen enkele seconden. Uniek is dat de oplossing te integreren is in een MFP, maar hiernaast ook te gebruiken is vanaf de Desktop. Onderstaand de stappen bij verwerking vanaf een MFP of Desktop.

Vanaf de MFP:

 1. Leg het document op de scanner van de MFP.
 2. Selecteer op het touchscreen de juiste workflow
 3. Geef de kenmerken op via het touchscreen (max 4 kenmerken) en druk op verwerken

Vanaf de Desktop:

 1. Open het document/de mail
 2. Selecteer via het menu de juiste workflow
 3. Geef de kenmerken op via het pop-up scherm (max 4 kenmerken) en druk op verwerken

Overzicht van functies

 • Tekstherkenning en conversie naar bewerkbare bestanden,
  zoals MS Office bestanden.
 • Ondersteuning voor PDF/A.
 • Automatische verbetering van de beeldkwaliteit en verwijdering van blanco pagina’s.
 • Gestructureerde opslag van documenten door het gebruik van kenmerken. Documenten worden eenduidig opgeslagen.
 • Dynamische folder creatie.
 • Integratie met Exchange, Explorer en MS Office in de desktop versie.Overige functies:
 • De mogelijkheid om door de beschikbare mappenstructuur te bladeren om zo de gewenste opslaglocatie te selecteren.*
 • Van gescande documenten kan een bepaalde zone worden afgelezen, waarbij de afgelezen waarde als  kenmerk kan worden gebruikt.*
 • Diverse connectoren beschikbaar om de oplossing te koppelen met uw bedrijfsapplicaties.*
  * optioneel

Reacties gesloten.