Slim digitaliseren | OCR en bewerk

Typt u regelmatig tekst uit documenten over en hebt u soms ook moeite om uw gescande documenten terug te vinden? U bent niet de enige als u één of beide vragen bevestigend beantwoord.

De oplossingen van Scannen en OCR kunnen u helpen om documenten om te zetten naar een bewerkbaar bestand, zodat u tekst kunt bewerken en kopiëren. Als u en uw medewerkers regelmatig tekst over typen naar een nieuw document, bespaart u met de oplossing veel tijd.

De oplossing is in staat documenten om te zetten naar diverse bestandsformaten, zoals PDF, PDF/A (voor archiefdoeleinden), DOCX, XLSX, TXT, RTF, HTML,PPT(X) en meer. De oplossing is geschikt als basis voor archiveringsoplossingen waarbij tekst herkenning zeer gewenst is.

Scannen en OCR basis:

Ideale oplossing voor kleine bedrijven, overheden of andere instellingen waar het scannen van en naar de werkplek “gewoon” bij de dagelijkse handelingen hoort en die met een MFP hun gescande documenten intelligent willen maken zonder hoge investeringen in dure server-oplossingen. Scannen en OCR Basis is een desktop oplossing.

Scannen en OCR Advance:

Het verschil met Scannen en OCR Basis is dat het een server oplossing is, waardoor de oplossing ideaal is voor grotere bedrijven, overheden of andere instellingen. Met name in omgevingen waar veel mensen met de oplossing moeten werken en specifieke werkstromen gewenst zijn. De software biedt daarnaast extra functionaliteiten ten opzichte van Scannen en OCR Basis, zoals het herkennen van barcodes of het splitsen van afbeelding en kenmerken bestand (csv, txt, of xml).

 

Reacties gesloten.