Kroon Office Solutions

De wereld verandert!

Met de komst van nieuwe technologie als tablet en smartphone is het mogelijk om 24/7 informatie te vinden, verwerken en delen. Simpel gezegd draait de wereld door, ook als uw bedrijf gesloten is. Maar u wilt toch ook dat uw klanten u altijd kunnen bereiken en dat uw medewerkers in staat zijn te werken op de momenten dat zij dit willen? Om dit mogelijk te maken is het belangrijk om te kijken naar hoe u ervoor zorgt dat uw website, applicaties en informatie beschikbaar is op het moment en locatie dat zij nodig zijn. Kortom: er worden steeds hogere eisen gesteld aan uw IT infrastructuur.

Daarnaast heeft de crisis er voor gezorgd dat omzet en marge dalen en dat u wellicht met minder collega’s meer inspanning moet leveren om tot hetzelfde resultaat te komen. Wat gaat u nu doen als de economie weer aantrekt? Is uw organisatie wel klaar om hierop in te spelen en heeft u wel de kennis in huis om de groei te faciliteren? Of zoekt u een partner die u hierbij helpt, zodat u zich 100% kunt focussen op uw core business?

Kroon Office Solutions

Kroon Office Solutions is een strategisch partner voor haar relaties en helpt automatiseringsvraagstukken optimaal in te vullen. Of het nu gaat om het inrichten van IT services of het optimaal inrichten van uw document gerelateerde vraagstukken, Kroon Office Solutions voelt zich bij deze vraagstukken als een vis in het water. Kortom helpt Kroon Office Solutions u te zorgen dat uw bedrijf 24/7 bereikbaar is en dat uw informatie op het juiste moment en in de juiste vorm beschikbaar is voor uw relaties en medewerkers.

Onze jarenlange marktervaring en kennis willen wij graag met u delen, zodat u als klant kunt werken met de meest efficiënte oplossingen die naadloos aansluiten op uw organisatie. Kroon Office Solutions geeft u graag advies over:

  • IT Services:
  •  Documentoplossingen:

Oplossingen realiseert Kroon Office Solutions samen met haar geselecteerde partners, waarmee zij voor organisaties een Totale IT oplossing kan leveren.

Missie & Visie

U als klant helpen om uw continuïteit te waarborgen, uw efficiëncy te verbeteren en hiermee uw omzet te vergroten, dit is waar Kroon Office Solutions naar streeft. Dit doet Kroon Office Solutions door de inzet van de meest innovatieve IT oplossingen in samenwerking met de beste partners. In samenwerking met u is ons streven u waar mogelijk te ontzorgen.

Kroon Office Solutions streeft naar partnerships met haar partners en relaties en is van mening dat een samenwerking draait om vertrouwen en zicht hebben op wederwijdse ambities. Hierbij gaat het juist om wat je doet tijdens de samenwerking en niet alleen om de route ernaartoe. Uitgaan van uw omgeving, behoefte en doelstellingen is voor ons essentieel, daarom gaan wij naast u zitten om te komen tot de beste oplossing voor uw onderneming. Hierbij houden wij van een open en transparante houding, waarin wij streven naar praktische en haalbare oplossingen die zich vertalen in aantoonbare efficiëncy verbeteringen en duidelijke kostenbesparingen.

Voor wie werken wij?

Kroon Office Solutions is met haar ervaring en innovatieve oplossingen de ideale partner voor organisaties in de volgende branches:

  • Zakelijkse dienstverlening
  • Advocatuur
  • Verzekeringswezen
  • Accountancy
  • Notariaat
  • Onderwijs
  • Gezondheidszorg
  • (semi) Overheidsinstellingen

Kroon Office Solutions gaat graag met u persoonlijk in gesprek om samen met u uw doelstellingen te behalen.

Reacties zijn gesloten.